Drowsy

Våldtäkt och romantik

Posted in 3 Konst, Vardag by drowsy on 27 maj 2008

Är peppad på att läsa Katrine Kielos Våldtäkt och romantik. Tyvärr var den slut på adlibris. Får väl läsa klar Äcklet av JP Sartre först, och Om skönhet av Z Smith.  Smith skriver så att jag vill bli akademiker, eller jude. Tyvärr kan man inte bli jude hur som helst. Plus att jag inte skulle kunna praktisera judendomen, hur skulle det gå för mitt sociala liv om jag började stänga av telefonen på söndagar? Fast när jag tänker på det, det är nog ingen som ringer till mig på söndagar ändå. Äsch.

Kanal 9 visade bra dokumentär i måndags om religion, In Gods name. Jag kände mig lite mer religös när jag såg den. Dalai Lama är söt. Dalai Lama är provocerande glad och harmonisk och lugn. Läs Lycka så förstår du vad jag menar med att han är provocerande. Ska köpa hans nya pocker som heter Kärlek. Kloka gamla gubbe!

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. tove said, on 27 maj 2008 at 14:23

  älskling, ska du bli jude ska du ha telefonen avstängd på lördagar, sabbat. Eller fredag kväll till lördag kväll. Söndagar är redan vilodag i det, förnekande men ändå traditionellt kristna, land vi lever i.

  Smith är fantastisk, vill läsa de andra böckerna också.

  Puss!

 2. drowsy said, on 28 maj 2008 at 12:06

  Åh, fredag kväll till lördag kväll blir ju ännu mer socialt självmord! Judendomen kanske inte är något för mig ändå. Dessutom tror inte judar på Jesus som Guds son.

 3. drowsy said, on 28 maj 2008 at 12:06

  Angående söndag som vilodag, jo man orkar ju inte göra så mycket när man är bakis … vilket hån av söndagen som symbol egentligen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: