Drowsy

sånt man borde lärt sig på sexualkunskapen

Posted in Relationer by drowsy on 21 mars 2007

Svamp. Det är inte bara stringtrosor som kan orsaka svamp, det är brist på luftning av underlivet över huvud taget. Sov helst utan trosor, men om du inte vågar eller vill – ett par luftiga bomullskalsonger från Överskottsbolaget funkar också.

Kissa efter samlag. Så slipper du riskera att onda bakterier onödvändigt bosätter sig i ditt underliv. Kan orsaka svamp eller urinvägsinfektion.

Blanda inte in anusbakterier i vaginan. Om man har lust att pilla i rumpan med fingrarna bör man tvätta händerna innan man stoppar tillbaka samma finger i underlivet. Om man har samlag bör man byta kondom emellan.

Glidmedel är ett måste vid analsex. Samt tålamod! Och avslappning! Att hota med att göra slut är inget bra avslappnings-knep.

Påpeka inte att du fått bajs på fingrarna/snoppen. Det kan orsaka obehag för mottagaren, på grund av det tabu som finns runt analsex. Kommentarer som ”oj, det kom lite doo-doo” innebär rött kort i sängkammaren.

Du bör inte stoppa in saker som kan gå av eller är svåra att få ut. Det är inte roligt att försöka krysta ut jumbodumbokulor. Träslevar är inte heller att rekomendera då dessa kan flisa sig innuti.

Kommentera inte hur din partner ser ut där nere på ett nedlåtande sätt. Sarkatiska eller förvånade kommentarer borde också sväljas. ”Hjälp vad stor den är O_o” tas sällan på ett positivt sätt, såvida han inte är sadist.

Fråga innan du kommer om du vill komma någonstans på mottagaren eller i munnen. Du bör även förvarna om du tänker sätta dig på någons ansikte.

Tvång är aldrig okej. Önskningar är mycket bättre och trevligare.

Man är inte sjuk i huvudet bara för att man gillar smisk eller bondage. Alla är olika & tänder på olika sätt. Allt är okej så länge båda är med på det.

Du ska inte säga ”du kanske ska borsta tänderna också” när du övertalat din flickvän att svälja för första gången i hennes liv. Du ska berömma! Även om hon råkade spotta den i ögat på dig eller något annat osmidigt.

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. ninis said, on 29 mars 2007 at 17:12

    men nu måste ju även jag kila ned till ÖB när du skriver att de är så bra.. :)

  2. drowsy said, on 30 mars 2007 at 6:58

    ÖBkalsonger is teh shit! Jag måste köpa fler och färga rosa! :)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: